Zenetanár


2012-ben létrejött a Bizek Emi Alapítvány a Kreatív Gyermekekért. Az Alapítvány célja az óvodás és kisiskolás korú gyermekek kreativitásának, érzelmi inteligenciájának fejlesztése. Ennek keretén belül óvodákban és az Alapítvány pilisborosjenői székhelyén is szervezünk kis csoportos, zenés, interaktív foglalkozásokat.

Tanári diplomámat az ELTE ének-zene, karvezetés szakán szereztem meg. Három teljes napig egy alapítványi iskolában tanítottam, de a hiperaktív gyerekek verekedésébõl én kerültem ki vesztesen - ez nem fért össze mûvészi lelkemmel. Be kellett lássam, hogy az effajta tanításhoz nem vagyok elég erõs.

Tanári diplomámnak nagy hasznát vettem az Álomszép - zene babáknak és mamáknak címû album komponálásakor is. A CD-n hallható szerzemények a komolyzene alapjaira épülnek.


zenetanár

Egyszerre tanítanak a zenei alapokra és jelentenek kikapcsolódást, ellazulást babák és mamák számára. A hangszereléskor igyekeztem egyszerû, de harmónikus megoldásokat alkalmazni. A túlszinesített, változatos zene még a klasszikus mûfajban is inkább megzavarja a kicsik nyugalmát. Ezért a lemezen hallható mûvészeket is egyszerû, néha álmosítóan pontos, ugyanakkor megynyugtatóan dallamos zenei megoldásokra instruáltam. Saját tapasztalatom és a tesztelésben résztvevõ szakemberek véleménye szerint érdemes már a pocakos idõszakban is hallgatni a lemezt.